vendredi 6 février 2009

Saint Valentine- шоколад

За тэгээд шоколадаа зөөлөн гал дээр зөв халаачихвал болнодоо.

Нэг саванд ус хийж гал дээр халаагаад дээр нь жижиг саванд шоколадаа хийж хайлуулна хит халуун гал дээр удаан халааж болохгүй ер нь бол шоколадаа хайлаад ирэхлээр нь хутгаад гал дээрээс аваарай!

Хэтэрхий халаасан гэж бодвол хүйтэн саванд шоколадаа юүлээрэй!

Тэгээд дээрх хуванцар хэвэнд дүүргэж хийгээд доош нь харуулж асгаад хажуу талаас нь цохиж шоколадаа унагаарай тэгээд болсон гэж үзвэл эргүүлээд харвал шоколад маань хэвэнд орж доорх зурган дээрх шиг болно.

Тэгээд илүү гадуур нь асгасан шоколадыг нь хусч аваарай дараа нь хөлдөөгчиндөө хийж хэдэн минут царцаагаад дотор нь өөрийн дуртай шоколадаа хайлуулан хийж болно мөн самар, мармолад гэх мэт... гэхдээ дүүртэл нь хийж болохгүй

тэгээд мөн хөлдөөгчинд хийж царцсаны дараа дахин хар хайлуулсан шоколадаараа дүүргэж дуусгана.

Энэ бүгдийгээ хөлдөөгчинд царцаагаад хэвнээс нь гаргана.

Aucun commentaire: