vendredi 6 février 2009

Gateau Breton

- 6ш өндөгний шар

- 1 уут өсгөгч

- 1 уут ванильтай э/ч

- 250г масло тасалгааны темпратурт

- 500г гурил

- 250г э/ч

6 ширхэг өндөгний шараа нэг саванд хийж дээрээс нь өсгөгч, ванильтай э/ч, э/ч, маслаа хийж модон халбагаар хутгана

бүгдийг сайтар хольсны дараа гурилаа хийж хутгана

Зуурсан гурилаа тосолж бэлтгэсэн хэвэнд хийж дээр нь 1ш өндөгний цагаан хийж түрхээд сэрээгээр хэрээс зурна

тэгээд 170С-т 40минут болгоход хангалттай

Aucun commentaire: