Уул нь тугалын махаар хийвэл их гоё зөөлөн болно гэхдээ манайд тугалын мах зардаггүй шүү дээ.
4 хүний порц
- 1кг үхрийн цул мах
- 1ш сонгино
- 2 амны том халбага масло
- 1 амны том халбага улаан лоольны паст
- 2 ш дугуй хирчсэн лууван
- 1ш үхрийн дөрвөлжин шөл
- 1/2 литр ус
- 1/2 литр улаан вино
- лаврын навч , давс, перец
Хоолны том саванд жижиглэн хирчсэн үхрийн махаа масландаа шарна дээрээс нь жижиглэн хирчсэн сонгино ,луувангаа хийж давс, перецээр амтална тэгээд улаан лоольны пастаа хийж хутгана.
Дээрээс нь үхрийн шөл 1/2 литр ус ,1/2 литр улаан виногоо хийж 1 цаг зөөлөн гөл дээр болгоно.
Хоолоо болхоос 5минутын өмнө жижиглэн хирчсэн сонгино хийнэ.
Жич: Шөлөө өтгөн болгоё гэвэл устайгаа 50г гурил хутгаж байгаад хийж болно мөн түүнчлэн битүү болгогчинд 15-20 болговол цаг хожно төмсөнд дуртай бол төмс хийгээрэй.
Bonne Appetit!
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire