vendredi 6 février 2009

Creme Brulee

Миний хамгийн дуртай дэссерт Крэм брулэ

4 хүний порц:

-5 ш өндөгний шар

-100г э/ч

-50 сл дабл крэм

-1 ш ваниль

5ш өндөгний шараа э/ч -тэйгээ хөөсөртөл нь хутгана дээрээс нь ванилаа уртаар нь хуваагаад дотор талын хутгаар хусч аваад дээрээс нь хийнэ мөн дабл крэмээ хийр хутгана тэгээд 4 шилэн аяган дотор хийгээд пийшинд 100С-т 1 цаг болгоно.

Пийшингээс гаргаад тасалгааны темпратурт хөргөж байгаад хөргөгчинд 2 цаг байлгана тэгээд идэхийнхээ өмнө гаргаж ирээд бор э/ч цацаад дээрээс нь галаар шараад э/ч ийг нь карамэль болгоно.

Ингэж чадахгүй бол пийшингийхээ галд бариал түлчхэнэ

Aucun commentaire: