vendredi 6 février 2009

Croissant

Croissant бол доорх Galette de Roi- тай адилхан гэхдээ гурилны орцонд хөөлгөгч, э/ч , сүү хийж зуурна ингээд жоронд:

- 500г гурил

- 25г хөөлгөгч

-1/4 сүү

- 15г давс

- 1 аяга ус

- 50г э/ч

- 200г масло орно

Бүлээн усаа хөөлгөгч гурилны 1/4 гээр зуураад 15 минут хөөлгөсны дараа үлдсэн гурил ,э/ч , давс халуун сүүгээрээ зуурна тэгээд галет шиг хөргөгчинд амраагаад гуриландаа ороож илдэнэ мөн 3 удаа 2 оор илдэнэ.

тэгээд гонзгой 4мм зузаан илдэж гурвалжин хирчиж өргөн талаас нь хуйлж тосолсон калкин цаастай листэн дээр тавьж 1-2 цаг хөөлгөнө тэгээд өндөгний шарыг бага зэрэг устай хольж байгаад түрхээд 200С халаасан шарх шүүгээнд 15-20 минут болгоно галын мөн багасгаж шарвал тохиромжтой.

Aucun commentaire: