Croissant бол доорх Galette de Roi- тай адилхан гэхдээ гурилны орцонд хөөлгөгч, э/ч , сүү хийж зуурна ингээд жоронд:
- 500г гурил
- 25г хөөлгөгч
-1/4 сүү
- 15г давс
- 1 аяга ус
- 50г э/ч
- 200г масло орно
Бүлээн усаа хөөлгөгч гурилны 1/4 гээр зуураад 15 минут хөөлгөсны дараа үлдсэн гурил ,э/ч , давс халуун сүүгээрээ зуурна тэгээд галет шиг хөргөгчинд амраагаад гуриландаа ороож илдэнэ мөн 3 удаа 2 оор илдэнэ.
тэгээд гонзгой 4мм зузаан илдэж гурвалжин хирчиж өргөн талаас нь хуйлж тосолсон калкин цаастай листэн дээр тавьж 1-2 цаг хөөлгөнө тэгээд өндөгний шарыг бага зэрэг устай хольж байгаад түрхээд 200С халаасан шарх шүүгээнд 15-20 минут болгоно галын мөн багасгаж шарвал тохиромжтой.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire