- 250г гурил
- 1ш ваниль
- 150г масло
- 100г э/ч
- 2ш өндөгний шар
- 1 чимх давс
Ванильаа уртаар нь 2 хуваагаад үрийг нь хусч аваад саванд хийж дээрээс нь нялцгай болсон масло, э/ч , 1ш өндөгний шараа хийж сайтар хутгаж цөцгий шиг болгоно.
Дээрээс нь гурил давсаа хийж 2 гарынхаа алгаар үрээд зуурч 1 бөөрөнхий болгоно их нухалгүй 2 хувааж гонзгой гурилы элдүүр шиг болгоод хүнсний гялгар цаасанд боож доод тал нь 30минут хөргөгчид байлгана, бүр хонуулчиж болно.
Тэгээд нэг тавганд э/ч , өөр нэг тавганд өндөгний шараа хийж тавиад 2 хуваасан гурилаа эхлээд өндөгний шар дараа нь э/ч дээр өнхрүүлнэ. Дараа нь 5мм зузаантай хирчиж калькин цаастай листэн дээр тавьж 15минут халуун шарх шүүгээнд жигнэнэ.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire