jeudi 19 mars 2009

Jambon-Гахайн гуяны мах

Jambon=гахайны утсан ,болгосон, түүхий, хатаасан гуяны махыг хэлнэ.

Франц, Испани, Итали, Англи, Португалын зэрэг орнууд өөрсдийн уламжлаж ирсэн жорын дагуу Jambon-ыг бэлтгэдэгээрээ дэлхийд алдартай юм.

Гол технологи нь гахайн гуяны махыг давслаж байгаад газар газар өөрсдийн жороор амтлаж хатаадаг юм.

Хамгийн багадаа Сэггано гэгч Jambon-ыг 18-24 сар хатаадаг.

Парисын дээд зэргийн Jambon-ыг бэлтгэхдээ гуяны махыг яснаас нь салгаад хэвэнд оруулж цанадаг.

Түүхийгээр нь давсалж хатаасан Jambon нь дотороо олон янз байдаг ба анх Foret Noir-д хийсэн болно.

Дэлхийн хамгий үнэтэй Jambon бол Испаний Bellotaгы jambon юм байна Maldonado "Reserva Alba Quercus 2006" 6,5кг орчим нь 1799,74 евроны үнэтэй

Jambon-тай амархан жоруудаас:

Түрхдэг бяслагтай гахайн утсан мах .

элдсэн талхтай гахайн махны ороомог.

амтат гуатай утсан гахайн махны ороомог.

Жимстэй түүхийгээр нь утсан мах

Ананастай гахайн утсан мах

Нялцгай бяслагтай өргөст хэмхтэй гахайн утсан мах .

Aucun commentaire: