jeudi 19 mars 2009

Үхрийн махыг дарах жор

Мах дарах 2 арга зааж өгье!

Эхний жор

- 125мл цуу (виноны)

- 125мл ургамалын тос

- тал цайны халбага давс

- тал цайны халбага перец

- 1 цайны халбага хуурай гич

- 1 цайны халбага Worcerstershire

- 1/2мл табаско

- 4-5 хумс сармис

Та энэ бүгдыг нийлүүлж хутгаад үхрийн махан дээрээсээ гойжуулж махтайгаа холиод 24цаг дарна 6цаг тутамд холих хэрэгтэй.

2дохь жор жаахан чихэрлэг

- 156мл томатны паст

- 250мл кетчүп

- 250мл ургамалын тос

- 2ш ягаан жижиглэн хирчсэн сонгино эсвэл нэг ширхэг жижиглэн хирчсэн сонгино

- 3 хумс сармис

- 125мл soy sauce

- 30мл таваско

Энэ бүгдийг сайтар хольж махаа дараад хөргөгчинд 8-12 цаг болгоно.

Aucun commentaire: