- 2 ширхэг хурганы нуруу
- 1ш ягаан жижиг сонгино
- сармис
- Тимян
- Персил
- Базилик
- оливын тос
- давс, перец
- улаан вино
Эхлээд махаа дарна : Тавган дотор 2 нимгэн хирчсэн нуруугаа тавиад оливын тосоор 2талыг нь тослоно , дээрээс нь амтлагч ногоонуудаараа амтлана( тимяны навч , жижиглэн хирчсэн персил ) сармис, сонгино жижиглэн хирчиж тавина тэгээд давс, перец цацна дээрээс нь улаан виногоо хийж хөргөгчинд хагас өдөр дарна. Энэ хоорондоо махаа нэг удаа эргүүлэх хэрэгтэй .
Болгох
Хайруулын тавгандаа тос хийж халаагаад махаа шүүсгүй 2 талыг нь хоёр хоёр минут шарна тэгээд дээрээс нь шүүснээс хийж сонгино болтол нь 2минут болгоно. Дээрээс нь бага зэрэг давс перец хийж болно.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire